J Beauty & Wellness

Slankkrop FEDTFRYSNING

Slankkrop

en meget simpel behandling, men som stadig giver et permanent resultat. Fjerner fedtceller permanent og kommer ikke igen. fedtceller er betydeligt mere sårbare overfor kulde end kroppens øvrige celler. Fedtcellerne bliver nedkølet i mellem 45-50minutter til at Ødelæg fedtdepoter ,Det kan fjerne 30% af fedtvævet ved en behandling. De fleste har ikke brug for mere end 2-3 behandlinger, og mange opnår det ønskede resultat efter en behanding , efter behandlingen da kroppen har en naturlig udskillelse Ved lymfeknuder og efter ca. fem uger, begynder resultatet at være synligt. Kunder der har været effektive til drikke rigeligt med vand, motion og eller massere de behandlede områder, ser meget bedre resultater, og effekten ses også hurtigere.

Slankkrop-Fedtsmeltning m/opstramning

Slankkrop

Nyeste teknologi for permanent fedt reducering. Alternativ til kirurgi for kvinder og mænd
Sig farvel til de uønskede fedtdepoter
Fedtsmeltning er ikke en slankekur men hjælper dig med at fjerne de lokale fedtsamlinger der bare ikke ville slippe uanset træning, kost og kure. Disse fedtdepoter er ofte genetiske eller hormonelt betinget og forsvinder ikke.. Jeg har hjulpet 1000 vis af kunder gennem årene som har samme problem som dig.

Fedtsmeltning med Fokuseret Ultralyd Fedtsmeltning er den behandling der kan give dig de hurtigste resultater og er et alternativ til kirurgi, en effektiv og kraftig fedt behandling, der fjerne fedt på "NO TIME" og kommer ikke igen.

Med fedtsmeltning behøver du ikke at skulle vente i flere måneder for at kunne se et resultat, her kan de flestese de første resultater inden for 14 dage.

Jeg tilbyder den nyeste teknologi for at give dig de bedre resultater -og kan smelte på flere måder fra mild til en meget kraftig fedt smeltning som er Liposonix. fedtsmeltning egner sig ikke til de store mængder fedt, her skal du være normal eller moderal overvægtig og have et lille fedtdepot, samt en stabil vægt .

Fedtsmeltning m/opstramning

Fedtsmeltning er en unik og meget kraftig fedt behandling der kan fjerne fedt permanent uden nogen form for indgreb, en behandling hvor fedtcellerne ødelægges permanent på grund af den høje intense fokuseret ultralyd der målrettet får fedtcellen til at briste. Efter processen bliver området behandlet med den nyeste teknologi inden for radio frikquensy (RF) som opstrammer vores vævsbindinger.

Behandlingen er ikke helt smertefri

Behandlingen kan for nogen være lidt eller meget ubehageligt ...du vil føle stikken, prikken snoren og varme fornemmelse når fedtcellerne skydes i stykker. De efterfølgende dage kan der være lidt ømhed og hævelse omkring det behandlede område som vil forsvinde igen. Direkte efter behandlingen kan du foretage de daglige pligter som du plejer.

Hvor mange behandlinger skal du forvente!

Da der ikke er tale om kirurgi skal du altid forvente mere end en behandling alt afhængig af fedtmængden og kroppens tilstand. De bedste resultater får du igennem flere behandlinger, og du skal samtidig en sund og fornuftig kost, -du må ikke tage på i vægt for så danner du nye fedtceller. Det bløde fedt er altid lettere at komme af med i forhold til det hårde fedt som sidder godt fast.

Til en forundersøgelse stilles en diagnose omkring din fedtmængde og det område der skal behandles, samt dit behandlings forløb.