ansigt behandling

Ansigt behanding -varme Ultralifting

Effektivt ansigtsløftning uden kirurgi.

Den behandling er ikke til plastikkirurgi, kemisk peeling, filler som botox og restylane som også hæmmer evnen til af aflæse og forstå dit ansigts udtryk.

Varm Ultralifting er den nye generation som målrettet kan reducerer rynker i ansigtet uden kirurgi, VarmUltralifting kan regenerer nye collagenfibre til et naturlig løft er derved også se 8-10 år yngre ud.

Hvad er Varm Ultralifting!

Er en høj fokuseret ultralyd der giver direkte varme energi til det subkutane væv (dybe lag) hvor man normalt bruger plastikkirurgi. Ultralifting er en ikke kirurgisk ultralyds teknologi behandling der fornyer collagenfibre i vævet som kroppen selv regenerer, og dermed producerer nye collagenfibre og giver dig et naturlig løft.

Huden ældnes med tiden og vores collagenfibre mister sin elasticitet og spændstighed som er en helt naturlig ældningsproces, -og nogen ældnes hurtigere end andre. Ultralifting er et supplement hvis du ikke er til kirurgi eller nåle. Behandlingen er til både kvinder og mænd i trediverne og ældre.

En god kandidat er typisk dem i trediverne hvor huden begynder sine første tegn på modning med mild til moderat slaphed.

Det bedste man kan få en gang om 1måned eller 2måned .Efter en behandling du kan se ansigt er løft og firming.

Face Repair Anti-Age

Peeling

En peeling er en behandling af huden, som efterlader huden blød og lækker. Når man peeler, bruger man et produkt der indeholder syre og derfor kan man effektivt og nemt fjerne døde hudceller. Det giver et nyt og friskt hudlag, mulighed for at komme frem.

LED lysterapi

Reducerer rynker, irritation, rødhed og fornyer huden. Har en antiflammatorisk effekt, og forbedrer Pigmenter. Bruges imod akne og reducerer talgproduktion. Har en beroligende effekt på problemhud, og Giver huden en glattere overflade.

Oxygen+clean hud

Total rensning af huden, afslappende Anti age, opsamling af snavs og negative ioner, collagen lys bliver tilpasset din hudtype, om du har brug for anti age, styrkning af huden, eller rensning.

Behanding for:
  1. Dybtliggende urenheder
  2. Tør hud
  3. Manglende fugt
  4. Akne
  5. Fed hud

Japansk lifting

Japansk lifting er en ansigtsmassage, der er blevet udråbt som et naturligt alternativ til botox og fillers. Den anerkendte japanske teknik tilføjer din hud spændstighed, løsner op for spændinger og giver dig en smuk glød.

Og så er behandlingen noget af det mest afslappende og behagelige der findes, så hvis du efter en lang dag foran computeren døjer med hovedpine og spændinger, giver en omgang japansk lifting et skud tiltrængt energi!

Mindsker rynker, linjer og furer

Opstramning af slap hud

Mere spændstigt og levende væv

Et friskere udseende og en naturlig glød

Mindskede poser under øjnene

Reduktion eller fjernelse af væskeophobninger

Afbalancering af krop og organer

Afstresning af hud- og ansigtsmuskler

Mindsket spændingshovedpine og kæbespændinger

 

luksuriøs Ansigt afrensning+Gua Sha

Har du uønsket hårvækst i ansigtet? vi gør brug af en naturlig metode, som en ekstra behandling til retning af øjenbryn. Efter hårfjerning, fjerner vi hudorme, hvor du vil få en meget ren hud. Efter afrensningen bruger vi Gua Sha, som giver ansigtet et naturligt løft, og kan afrense dybt for lymferne. Efter en behandling, vil din hud se mere frisk ud og fine linjer udviskes efter 6-10 behandlinger.

anbefales 1-2 behandlinger per uge