massage

Om Massage

Massage løsner op i musklerne og fjerner væskeansamlinger, øger blodcirkulationen, fjerner affaldsstoffer Samt forbedrer åndedrætsmønstret og fordøjelsessystemet. Sidst men ikke mindst er det utroligt behageligt og afstressende. Hvis man har svært ved at finde tiden til motion, kan massage have god effekt. Igen og igen, opstår der ofte muskelspændinger, fx.ryg, nakke .. så vil vævet tilføres ny ilt og affaldsstoffer Bliver transporteret væk.
Musklerne bliver meget afslappede og fjerner myoser og muskulaturen bevirkes.

Vi tilbyder mange slags massage behandinger, så du kan vælge en som passer dig. Hvis du aldrig har prøvet massage, så vil vi anbefale en 90 min massage behanding, det kommer du ikke til At fortryde. Du skal ikke have noget med, lagen og håndklæder er selvfølgelig inklussive. Behandlingen foregår i hyggelige lokaler med afslappende musik.

Vi håber du vil få en god oplevelse hos J beauty & Wellness

Deluxe fodmassage

Fodmassage er en perfekt fodbehandling til trætte fødder efter shopping turen, eller en lang arbejdsuge. Vi tilbyder dig, fodbad der renser og gør fødderne bløde og afslappede. Når du får fodbad, får du også et glas rødvin og et stykke kage.

Zoneterapi + Massage 45 min

Her trykkes med tommelfingrene op og ned ad foden, med varm aroma olie. Vi laver også zoneterapi og fodmassage samtidig.

Lymfe detox

Vi giver massage til at stimulere af dit lymfesystem (armhule,ansigt nakke,hoved), meridianbaner i ansigt og krop.

Den behandling kan hælp at dræne ansigtet og krop for vand og affaldsstoffer.

Kinesisk dyb søvn og fjerne stress

Hele 60 minutters behandling omfatter lydterapi, zoneterapi, aromaterapi til ansigt, hoved, arme, mave, ben og fødder. Når du ligger på massagebriksen med sangskålens stemme og dyb vejrtrækning, kan det hjælpe med at lindre søvnløshed, reducer depression give dyb afslapning, samt forbedrer blodcirkulationen. Massøren masserer dig med bløde hænder, formålet er at uddybe meridianerne, lindre spændinger og stress, hjælpe tarmperistaltikken og genoprette kropsfunktioner. Mens du nyder aromaterapimassagen, påfører vi en naturlig rosenmaske for at fugte dit ansigt dybt. Vi afslutter hele behandlingen med en ansigtscreme og hovedmassage. Efter 5 behandlinger kan søvnløshed markant forbedres.

Gua sha

 

Gua Sha er et traditionelt måde for at hjæp krop og asigt detox.

Det er blevet brugt i flere tusinde år i Kina. Gua betyder “at skrabe”, og Sha betyder “røde pletter”.

Man skraber på huden – med en sten – for at fjerne “affaldsstoffer”, ophobet lymfevæske , spændinger. efter behandling man skal vent 8tim og tag et bad.

Det er en effektiv behandling, som giver øjeblikkelig effekt.

Bryst massage

Bryst massage ifølge traditionel kinesisk medicin, handler om forebyggelse af brystkræft og om at tilskynde blod og chi (energi), til at strømme ubesværet igennem kroppen. Bryst massage er specifikt rettet mod cirkulationsstrømmen gennem lymfesystemet, det enorme netværk af kar, der løber gennem kroppen og renser blodet. Som en forebyggende foranstaltning bør en sund kvinde massere hvert bryst i alt 100 gange i en cirkulær bevægelse (både med og mod uret), cirka hveranden dag. Bryst massage med varme sten er meget effektivt.