body change

Slankkrop-Fedtsmeltning m/opstramning

Nyeste teknologi for permanent fedt reducering. Alternativ til kirurgi for kvinder og mænd
Sig farvel til de uønskede fedtdepoter
Fedtsmeltning er ikke en slankekur men hjælper dig med at fjerne de lokale fedtsamlinger der bare ikke ville slippe uanset træning, kost og kure. Disse fedtdepoter er ofte genetiske eller hormonelt betinget og forsvinder ikke.. Jeg har hjulpet 1000 vis af kunder gennem årene som har samme problem som dig.

Fedtsmeltning med Fokuseret Ultralyd Fedtsmeltning er den behandling der kan give dig de hurtigste resultater og er et alternativ til kirurgi, en effektiv og kraftig fedt behandling, der fjerne fedt på “NO TIME” og kommer ikke igen.

Med fedtsmeltning behøver du ikke at skulle vente i flere måneder for at kunne se et resultat, her kan de flestese de første resultater inden for 14 dage.

Jeg tilbyder den nyeste teknologi for at give dig de bedre resultater -og kan smelte på flere måder fra mild til en meget kraftig fedt smeltning som er Liposonix. fedtsmeltning egner sig ikke til de store mængder fedt, her skal du være normal eller moderal overvægtig og have et lille fedtdepot, samt en stabil vægt .

Fedtsmeltning m/opstramning

Fedtsmeltning er en unik og meget kraftig fedt behandling der kan fjerne fedt permanent uden nogen form for indgreb, en behandling hvor fedtcellerne ødelægges permanent på grund af den høje intense fokuseret ultralyd der målrettet får fedtcellen til at briste. Efter processen bliver området behandlet med den nyeste teknologi inden for radio frikquensy (RF) som opstrammer vores vævsbindinger.

  • Fedtsmeltning der kan give dig de første resultat inden for få dage og de efterfølgende 1-2 uger.
  • En behandling kan gentages med 1-2 uger´s mellemrum uden problemer.
  • De ødelagte fedtcellerne bliver fjernet på en naturlig måde gennem kroppens eget lymfesystem.
  • En behandling der ødelægger dine fedtceller uden kirurgi.
Behandlingen er ikke helt smertefri

Behandlingen kan for nogen være lidt eller meget ubehageligt …du vil føle stikken, prikken snoren og varme fornemmelse når fedtcellerne skydes i stykker. De efterfølgende dage kan der være lidt ømhed og hævelse omkring det behandlede område som vil forsvinde igen. Direkte efter behandlingen kan du foretage de daglige pligter som du plejer.

Hvor mange behandlinger skal du forvente!

Da der ikke er tale om kirurgi skal du altid forvente mere end en behandling alt afhængig af fedtmængden og kroppens tilstand. De bedste resultater får du igennem flere behandlinger, og du skal samtidig en sund og fornuftig kost, -du må ikke tage på i vægt for så danner du nye fedtceller. Det bløde fedt er altid lettere at komme af med i forhold til det hårde fedt som sidder godt fast.

Til en forundersøgelse stilles en diagnose omkring din fedtmængde og det område der skal behandles, samt dit behandlings forløb.

Hot sten mave massage + Moxibustion

 

Den behandlingen hjælper med at frigøre ophobede følelser, psykiske spændinger og stress. Underlivsmassage med hot sten healer på det følelsesmæssigt plan og anbefales især i forbindelse med udrensning, slippe stressrelaterede spændinger og afbalancering af vægt .Den behandling hjælp at fjerne “Kulde” og “Fugt” ud af kroppen.

Hvad er moxibustion?

Moxa er kinesisk gråbynke. Ved afbrænding, giver denne urt en meget kraftig og gennemtrængende varme. Denne varme kan udnyttes terapeutisk, til at stimulere akupunkturpunkter, muskler og led. Der findes diverse teknikker og redskaber til moxibustion. Det mest almindeligt brugte er en moxacigar, gløden på enden af en cigar holdes 5-10 cm væk fra huden og enten bliver et enkelt punkt eller et helt område gennemvarmet( vi bruge moxibustion mask for kunder ,det har ikke røg ). Moxa skal næsten altid bruges, hvis der er underskud af yang energi. Den er også god til at drive “Kulde” og “Fugt” ud af kroppen. En anden situation hvor moxa tit anvendes, er hvor der er et problem med muskler , led , maven og gynækologi , f.eks. en musearm, hold i nakken, forstuvninger mave ricksosv…

Moxa er ikke anvendt så meget i Danmark af akupunktører, fordi mange syntes det er for tidskrævende. Det er synd, fordi det er et utroligt nyttigt redskab og patienterne er meget glade for det.

Peeling

En peeling er en behandling af huden, som efterlader huden blød og lækker. Når man peeler, bruger man et produkt der indeholder syre og derfor kan man effektivt og nemt fjerne døde hudceller. Det giver et nyt og friskt hudlag, mulighed for at komme frem.

LED lysterapi

Reducerer rynker, irritation, rødhed og fornyer huden. Har en antiflammatorisk effekt, og forbedrer Pigmenter. Bruges imod akne og reducerer talgproduktion. Har en beroligende effekt på problemhud, og Giver huden en glattere overflade.

Oxygen

Total rensning af huden, afslappende Anti age, opsamling af snavs og negative ioner, collagen lys bliver tilpasset din hudtype, om du har brug for anti age, styrkning af huden, eller rensning.